Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/var/www/db/imi/_10espakk/poliglett.hu/includes/bootstrap.inc 3157 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/var/www/db/imi/_10espakk/poliglett.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 113 sor).

Sajtóközlemény

Poliglett Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


6724 Szeged, Ősz utca 1.

Adószám: 13156338-2-06

Cégjegyzékszám: 06 09 008879

A céget nyilvántartja: Szegedi Törvényszék Cégbírósága


Sajtóközlemény

Európai Uniós támogatás segítségével új gyártóüzem létesül a mórahalmi homokhát térségi agrár-ipari parkban

A poliglett kft. 58,23 millió forint uniós támogatást nyert a Dél-Alföldi Regionális Operatív Program keretén belül a Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért c. pályázati kiíráson. A több mint 83 millió forint összköltségvetésű beruházásból új glett- és festékanyag gyártó üzemcsarnokot hoznak létre, amelynek köszönhetően új munkahelyeket is teremtenek.     

A 2003 - ban alakult Poliglett Kft. festékipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A gazdasági válság idején lecsökkentett gyártási volument a projekt keretében létrejövő, korszerű és fenntartható glett- és festékanyag gyártó üzemcsarnokban kívánja növekedési pályára állítani. Az új üzemcsarnokban meglévő technológiai eszközeik segítségével, és többéves gyártási tapasztalataikra alapozva megerősíthetik termékeik stabilitását a piacon. A beruházás a kedvező gazdasági és infrastrukturális adottságokkal rendelkező mórahalmi Homokhát Térségi Agrár-Ipari Parkban valósul meg.  A szerbiai határ közelsége várhatóan a társaság exporttevékenységét is fellendítheti, ami további árbevétel növekedést is eredményezhet. Az üzemszerű működés megkezdését 2015. második félévére tervezik.  

A beruházásnak köszönhetően a társaság 6 darab munkahelyet tud megőrizni, és további 3 darab új munkahelyet teremt.

A projektről és a cégről bővebb információt a www.poliglett.hu oldalon olvashatnak.

Kapcsolat:

Papp László, ügyvezető
tel: 20/556 6769
e-mail: poliglett@freemail.hu